Dame Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) Witam, Szukam roweru dla siebie czyli mam 190 cm wzrostu i ważę około 85/90 kg do kwoty najlepiej 2000 jeśli się taki nie znajdzie to może być trochę droższy Jeździł będę po asfalcie, kostce, trawie i drodze gruntowej W kolorze może być czarnym, zielonym, granatowym lub mix tego Do tego bidon, światełka i zapewne siedzenie trzeba będzie zmienić, ponieważ mam w pupie żylaka i w poprzednim rowerze siedzenie sprawiało mi problemy i zrobił się problem. Proszę o pomoc w wyborze Edytowane 2 godziny temu przez Dame Cytuj
StrayRider Napisano 3 minuty temu Napisano 3 minuty temu Można było podać jakiś przykładowy model/rower, który może już oglądałeś? Propozycje do rozpoznania się: TABOU BLADE 3.0 Cube Nature Pro KROSS Evado 3.0 MARIN Fairfax 2 VORTRIEB Modell 1.2 KALKHOFF Image Lite MARIN Kentfield 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi