matiosw Napisano wczoraj o 13:15 Napisano wczoraj o 13:15 Witam, moja dziewczyna poszukuje roweru, i stwierdziłem że tutejsza super społeczność nam pomoże. Chcemy weekendowo sobie trosze polatać po ulicach czy po takiej utwardzonej drodze w lesie. Zdecydowanie stawia na wygodę, więc budżetowy, ale w miarę na dobrych podzespołach. Prosiłbym o jakieś konkretne modele, bo jestem zielony w tym haha 🤪 Wzrost 175cm Cytuj
StrayRider Napisano wczoraj o 15:16 Napisano wczoraj o 15:16 Pytanie zasadnicze jaki jest ten "drugi" ("pierwszy", tzn. Twój) rower na: "Chcemy weekendowo sobie trosze polatać po ulicach czy po takiej utwardzonej drodze w lesie. ", aby mniej więcej były dopasowane 1 Cytuj
matiosw Napisano wczoraj o 15:36 Autor Napisano wczoraj o 15:36 Przepraszam faktycznie od początku mogłem wrzuci mój rowerek. Ja osobiście mam ten rowerek : https://www.greenbike.pl/rower-crossowy-giant-roam-4-disc-2021-green-p-6622.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi