Pabliktooo94 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Cześć Nie mam dużej wiedzy o rowerach dlatego chce zapytać bardziej doświadczonych. Mam rower Trek Marlin 5 z oponami 29x2.4. Czasami wykorzystuje opony do jazdy po lesie czy hałdach wtedy opona 2,4 jest idelanym rozwiązaniem na leśne błoto. Czasem mam ochotę polecieć traskę do 100km przez szutry i nawet wjechać do miasta. Czy warto zmienić opony na 29x2.0 na trasy gdzie wiem, że nie będą wymagające? Jak wpłynie to na prędkość jazdy? Czy będę w stanie odczuć różnice w prędkości i może mniej się zmęczę na szutrach? Myślałem o takiej oponie? Czy podejdzie do mojego roweru? https://allegro.pl/produkt/opona-rowerowa-continental-double-fighter-iii-29x2-0-drutowana-c9f74a04-4626-4931-9720-beabffd91da6?offerId=13793475101 Cytuj
RabbitHood Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Co to znaczy czasem? 80% wertepy 20% asfalt? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi