szuwar_1978 Napisano 16 Lutego Napisano 16 Lutego (edytowane) Rower KTM Myroon Elite karbon nowy zakupiony w znanym hiszpańskim sklepie.. z racji pogody przejechałem sie z 5km dziś zmiana hamulców na XT .. zdejmuje koło tył a tu taki luz pod mocowanie sie zrobił .... Rama boost 148... kola boost 148 Ramę obejrzałem całą nic dziwnego na niej nie widać... co ciekawe jak rower przyjechał piasta wchodzila normalnie bez takiego luzu... przynajmniej tak mi sie wydaje... Os dokręcona ręką z czuciem... co tu sie odstawiło? Edytowane 16 Lutego przez szuwar_1978 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 16 Lutego Mod Team Napisano 16 Lutego Przecież oś jest poza ramą... Cytuj
Artwro Napisano 16 Lutego Napisano 16 Lutego "Widły" w karbonie mogą miec taki luz,to nie amelinium.Mam podobnie w przednim widelcu,Bianchi szosa,może trochę mniej.W alu ramach tego nie widziałem. Cytuj
szuwar_1978 Napisano 16 Lutego Autor Napisano 16 Lutego No właśnie mam szose Treka i Gravela Focusa i tam jest mniejszy a tu spanikowałem 😀 Cytuj
Artwro Napisano 16 Lutego Napisano 16 Lutego Jutro zobaczę mego Scotta,ale z tego co pamiętam też koło tył nie wchodzi na wcisk.Ja bym się tam nie przejmował. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi