Szuster70 Napisano 18 Stycznia Napisano 18 Stycznia (edytowane) Witam, uszkodziła mi się wtyczka w ładowarce Gazelle Innergy. Jest do kupienia na allegro sama wtyczka, ale potrzebuje pomocy gdzie jest plus i minus na wtyczce. Proszę o pomoc. Są trzy piny 1,2,3 od strony ładowarki. Z góry dziękuję. bateria.jfif Edytowane 18 Stycznia przez Szuster70 Cytuj
Turysta05 Napisano 18 Stycznia Napisano 18 Stycznia 1) zagadaj ze sprzedawcą Allegro, oni są pomocni, mi doradzają części samochodowe, 2) przewody są kolorowe, zobacz jak jest w starej wtyczce i zrób tak samo, 3) przeorać internet, spytać AI,.. itp. ale to na końcu😉, a może lepiej na początku🤔. p.s. wklejaj zdjęcia typu xxx.jpg to się będą wyświetlały. Cytuj
Szuster70 Napisano 19 Stycznia Autor Napisano 19 Stycznia Dzięki, stara wtyczka się rozleciała mam tylko dwa przewody gołe, sprzedawca napisał mi żebym rozebrał akumulator i zobaczył gdzie jest na gnieździe plus i minus, jeśli nikt mi nie pomoże to będę musiał jednak rozkręcić baterię. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi