Szuster70 Napisano Niedziela o 18:38 Napisano Niedziela o 18:38 (edytowane) Witam, uszkodziła mi się wtyczka w ładowarce Gazelle Innergy. Jest do kupienia na allegro sama wtyczka, ale potrzebuje pomocy gdzie jest plus i minus na wtyczce. Proszę o pomoc. Są trzy piny 1,2,3 od strony ładowarki. Z góry dziękuję. bateria.jfif Edytowane Niedziela o 18:44 przez Szuster70 Cytuj
Turysta05 Napisano Niedziela o 21:09 Napisano Niedziela o 21:09 1) zagadaj ze sprzedawcą Allegro, oni są pomocni, mi doradzają części samochodowe, 2) przewody są kolorowe, zobacz jak jest w starej wtyczce i zrób tak samo, 3) przeorać internet, spytać AI,.. itp. ale to na końcu😉, a może lepiej na początku🤔. p.s. wklejaj zdjęcia typu xxx.jpg to się będą wyświetlały. Cytuj
Szuster70 Napisano Poniedziałek o 15:22 Autor Napisano Poniedziałek o 15:22 Dzięki, stara wtyczka się rozleciała mam tylko dwa przewody gołe, sprzedawca napisał mi żebym rozebrał akumulator i zobaczył gdzie jest na gnieździe plus i minus, jeśli nikt mi nie pomoże to będę musiał jednak rozkręcić baterię. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi