Jontek13 Napisano 57 minut temu Napisano 57 minut temu Jeżdżę od 2 lat amatorsko na rowerze. Uwielbiam jeździć ale strasznie irytuje mnie szukanie tras rowerowych. Jest parę kanałów na Yt z pięknymi widokami ale nie pokazują one ,, od kuchni " planowania trasy. Więc postanowiłem że od następnego roku spróbuję amatorsko stworzyć kanał rowerowy. Zastanawiam się, co Was najbardziej frustruje na obecnych kanałach? Czego Wam brakuje w recenzowaniu tras (np. czytelności GPS, informacji o dojeździe, dostępności serwisu)? Które typy tras (np. Velo Czorsztyn, górskie, autorskie) są dla Was najciekawsze? Na co kłaść największy nacisk w filmie (sprzęt, widoki, nawierzchnia)? Dzięki za wszelką pomoc! Przyda mi się do stworzenia naprawdę wartościowego kanału
Mod Team KrissDeValnor Napisano 48 minut temu Mod Team Napisano 48 minut temu Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi