FalconHeavy Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu W starym rowerze na zewnętrznym prowadzeniu linek stosuję niekompresyjny pancerz OT-SIS40. Ma pancerz ze spiralki, nie wyłażą z niego druty i nie ma tego gąbczastego efektu. Muszę wymienić pancerz w nowym rowerze (scott addict gravel GRX 1x12) bo właśnie druty wylazły i jest loteria na zmieniarce. Hak wymieniłem, linkę też i jest nadal lotto. Czy ten OT-SIS40 da radę przy prowadzeniu przez mostek i ramę? Czy nie będzie zbyt sztywny? Jaki pancerzerz polecacie? AI poleca Shimano OT-RS900 Cytuj
Eathan Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Raczej AI głupoty prawi z Shimano OT-RS900 bo to ta końcówka przy wyjściu linki z ramy i zawinięcie do przerzutki. One mają ok 20 cm. Raczej musiało mu chodzić o Shimano OT-SP41. 1 Cytuj
FalconHeavy Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowane) A próbował ktoś OT-SIS40 wewnętrznie? W starym rowerze to naprawdę zrobiło robotę i mam spokój. Teraz jak myślę, że będę co chwilę pancerze przeciągał to mnie korci przejść na elektrykę Scott zrobił tak jak @Eathan napisał. Jest złączka koło haka: Edytowane 2 godziny temu przez FalconHeavy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi