Maryyka Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu (edytowane) Potrzebuję Państwa rady przy zakupie mojego pierwszego e-bike trekkingowego do 10 tys zł. Będzie to mój jedyny środek komunikacji, używany przez cały rok, z tym, że na niedużych dystansach (dziennie około 15km). Ze względu na chory kręgosłup potrzebuję rower amortyzowany, o możliwie wyprostowanej pozycji podczas jazdy. Istotna jest też jego waga, ponieważ będzie przechowywany na klatce schodowej (codziennie będę wnosić go kulka schodków do windy). Poprzednim moim rowerem był Unibike Voyager, więc jestem przyzwyczajona do wnoszenia 18kg. Przymierzałam się do kilku elektryków o wadze 25kg, jednak fajnie gdyby polecili Państwo coś lżejszego. (Najlepiej w kolorze khaki) Wiem, że warto szukać roweru z silnikiem BOSCH. We wstępnym researchu moją uwagę przykuły: Rower elektryczny Canondale Mavaro Neo sl1 Rower elektryczny miejski Husqvarna Towner 2 BOSCH 46cm 28'' Nexus FW Bianchi e-Vertic C-Type 2024 Rower elektryczny Proeco WAVE AN 1.0 Edytowane 12 godzin temu przez Maryyka Cytuj
Wojcio Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Dlaczego piszesz, że z uwagi na kręgosłup szukasz roweru z amortyzacją, a przedstawiasz wyłącznie opcje rowerów bez zawieszenia (tyłu) - bo czym bardziej wyprostowana pozycja tym mniej jest istotny widelec. Cytuj
Maryyka Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu (edytowane) Mogę prosić o przykład roweru elektrycznego w cenie do 10 tys z zawieszeniem na tył? Chyba, że pytasz o rodzaj mojego schorzenia. Edytowane 12 godzin temu przez Maryyka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi