maras52 Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Witam Przesiadając się z 800'ki zanabyłem w/w edzia i mam pytanie czy i jak przepisać dotychczasowy "przebieg" ? Cytuj
cervandes Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu To samo chciałem zrobić w sierpniu po przesiadce na nowego Garmina i... odpuściłem. Trzeba zewnętrzną aplikacją edytować wpisy w totals.fit. Durne to, beznadziejne wręcz. Ale cóż, taki właśnie bywa garmin. Czasem genialny, czasem durny jak but. Cytuj
maras52 Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu Ehh szkoda, właśnie po przesiadce z ridera 450 na edzia 800 była taka możliwość, ale dzięki za nakierowanie gdzie grzebać Cytuj
maras52 Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu (edytowane) Rozwiązanie na przykładzie Edge 1000: Wchodzimy na stronę https://gotoes.org/strava/fitfileviewer.php (trzeba się zarejestrować) Wrzucamy plik Totals.fit i klikamy Następnie edytujemy te sekcje: 1. Czas przeliczony na sekundy 2. Dystans przeliczony na metry 3. Ilość "jazd" Po zakończeniu edycji klikamy Resetujemy aktualne dane w Historia>Podsumowanie Podłączamy edzia do komputera i wrzucamy ściągnięty plik do pamięci urządzenia do folderu NewFiles Efekt Edytowane 4 godziny temu przez maras52 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi