maras52 Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Witam Przesiadając się z 800'ki zanabyłem w/w edzia i mam pytanie czy i jak przepisać dotychczasowy "przebieg" ? Cytuj
cervandes Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu To samo chciałem zrobić w sierpniu po przesiadce na nowego Garmina i... odpuściłem. Trzeba zewnętrzną aplikacją edytować wpisy w totals.fit. Durne to, beznadziejne wręcz. Ale cóż, taki właśnie bywa garmin. Czasem genialny, czasem durny jak but. Cytuj
maras52 Napisano 14 godzin temu Autor Napisano 14 godzin temu Ehh szkoda, właśnie po przesiadce z ridera 450 na edzia 800 była taka możliwość, ale dzięki za nakierowanie gdzie grzebać Cytuj
maras52 Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu (edytowane) Rozwiązanie na przykładzie Edge 1000: Wchodzimy na stronę https://gotoes.org/strava/fitfileviewer.php (trzeba się zarejestrować) Wrzucamy plik Totals.fit i klikamy Następnie edytujemy te sekcje: 1. Czas przeliczony na sekundy 2. Dystans przeliczony na metry 3. Ilość "jazd" Po zakończeniu edycji klikamy Resetujemy aktualne dane w Historia>Podsumowanie Podłączamy edzia do komputera i wrzucamy ściągnięty plik do pamięci urządzenia do folderu NewFiles Efekt Edytowane 11 godzin temu przez maras52 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi