matbud15 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Hej, szukam swojego pierwszego licznika rowerowego. Zależy mi na czterech funkcjach: Najważniejsze: Możliwie najdłuższy czas pracy na baterii lub możliwość doładowywania w trakcie aktywności Łatwa zmiana trasy w trakcie jazdy, najlepiej przez aplikację na telefonie. Często przed wyjazdem mniej więcej określam gdzie chcę jechać, ale w trakcie wprowadzam poprawki. Na telefonie jest to łatwe do zrobienia i fajnie, żeby na liczniku też się dało Oglądając różne filmiki widzę, że chyba w każdym jest "problem" z tym żeby licznik na nowo przeliczył trase jeśli pojadę trochę inaczej? Dla mnie ważne jest aby w miarę możliwości szybko się dostosowywał Czytelne i dobre mapy Budżet: Im tańszy tym lepszy, ale wiadomo - chcę być zadowolony + chciałbym żeby posłużył jak najdłużej (nie jestem gadżeciarzem) Pozostałe bajery są dla mnie zupełnie zbędne (podpinanie akcesoriów, pokazywanie jakichś kosmicznych danych etc.) Cytuj
Mihau_ Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Znaczy ile chcesz wydać? Bo generalnie na razie najsensowniejszym rozwiązaniem wydaje się zamontowanie telefonu na kierownicy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi