Gość Adam Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Cześć, mam wielką prośbę. Dziwnym trafem odkręciły mi się podczas jazdy śruby mocujące tylni hamulce GRX 400 w Romet aspre 2. Z tego co sprawdziłem ustaliłem że sa to śruby Shimano Br Rs505. Natomiast są różne długości 10-35mm. Mam prośbę o pomoc w wyborze. Z góry dziękuję. Cytuj
0 JWO Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Cytat Dziwnym trafem odkręciły mi się podczas jazdy śruby mocujące tylni hamulce GRX 400 Masakra, hamulec to bezpieczeństwo. To nowy rower? Cytat tylni nie ma takiego hamulca Cytat Shimano Br Rs505 To zaciski hamulca, nie śruby Ja bym podjechał do metalowego i przymierzył. Shimano będzie kosztować 10x. Nie możesz zmierzyć ‚organoleptycznie’? Cytuj
0 Gość Adam Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Ad.1 Nie, był wymieniony hamulce i skręcony niecały tydzień temu, ale nie to jest jest clue mojego pytania. Ad. 2 Bez komentarza, nie lubię czepiania się pierdół. Ad.3 Chciałem się upewnić nazwy śruby(to nie zacisk), są różne przeskoki co kilka mm więc nie chce zamawiać 3 różnych na testy. Cytuj
Pytanie
Gość Adam
Cześć, mam wielką prośbę. Dziwnym trafem odkręciły mi się podczas jazdy śruby mocujące tylni hamulce GRX 400 w Romet aspre 2. Z tego co sprawdziłem ustaliłem że sa to śruby Shimano Br Rs505. Natomiast są różne długości 10-35mm.
Mam prośbę o pomoc w wyborze. Z góry dziękuję.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi