Jan_han Napisano wczoraj o 17:49 Napisano wczoraj o 17:49 Witam, szukam informacji na temat montażu eskera 6.0 do mojego trenażera - czy potrzebne się jakieś przejściówki, które dołączone są w zestawie z trenażerem? czy po prostu zakładam zestaw basic i koniec? czy o czymś jeszcze muszę pamiętać? będę wdzięczny za pomoc Cytuj
nctrns Napisano wczoraj o 18:53 Napisano wczoraj o 18:53 Adaptery pod oś 142mm z zestawu trenażera, montaż wg instrukcji. Cytuj
Yacca Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Potrzebujesz najpierw przykręcić kasetę do trenażera - kupujesz taką samą jak w rowerze, albo odkręcasz od koła. Polecam kupno nowej, zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż przykładanie między trenażerem a rowerem. Cytuj
Jan_han Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu zamontowałem nową kasetę - kaseta jest luźna - czy powinienem dodać jakąś podkładkę? to kaseta 11-34 CS-HG700-11 Shimano 105. generalnie ma jakieś luzy... kasetę dokręciłem na maxa... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi