Seba1ol Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowane) Witam, mam Kross esker 2.0 z obręczami 622x25 na oponach wtb 700x45(według specyfikacji miało być 622x19, wtb 700x42) a że jeżdżę po samych ścieżkach i asfalcie chciałbym zmienić opony na węższe. Zamówiłem Continental ultra sport III 700x32 i 700x28 (nie wiem które zostawić) według tabelki z forum nie będą pasować , a według chat gpt będą na granicy pasować. Czy ktoś by doradził czy do tych obręczy będą ok? Edytowane 6 godzin temu przez Seba1ol Cytuj
pytkum Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowane) Obręcze masz tam raczej 622x19, obydwie opony będą pasować. Ze względu na komfort nie zakładałbym laczków węższych niż 32-35. PS. Zdajesz sobie sprawę, że chatgtp miewa halucynacje i jego podpowiedzi są tak samo pomocne jak Tomka po 5 piwach. Edytowane 4 godziny temu przez pytkum Cytuj
Seba1ol Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Na obręczy jest naklejka 622x25. To założę te 32 , 28 odeśle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi