Seba1ol Napisano 15 Sierpnia Napisano 15 Sierpnia (edytowane) Witam, mam Kross esker 2.0 z obręczami 622x25 na oponach wtb 700x45(według specyfikacji miało być 622x19, wtb 700x42) a że jeżdżę po samych ścieżkach i asfalcie chciałbym zmienić opony na węższe. Zamówiłem Continental ultra sport III 700x32 i 700x28 (nie wiem które zostawić) według tabelki z forum nie będą pasować , a według chat gpt będą na granicy pasować. Czy ktoś by doradził czy do tych obręczy będą ok? Edytowane 15 Sierpnia przez Seba1ol Cytuj
pytkum Napisano 15 Sierpnia Napisano 15 Sierpnia (edytowane) Obręcze masz tam raczej 622x19, obydwie opony będą pasować. Ze względu na komfort nie zakładałbym laczków węższych niż 32-35. PS. Zdajesz sobie sprawę, że chatgtp miewa halucynacje i jego podpowiedzi są tak samo pomocne jak Tomka po 5 piwach. Edytowane 15 Sierpnia przez pytkum 1 Cytuj
Seba1ol Napisano 15 Sierpnia Autor Napisano 15 Sierpnia Na obręczy jest naklejka 622x25. To założę te 32 , 28 odeśle Cytuj
bob555 Napisano 18 Sierpnia Napisano 18 Sierpnia opony 40+ bynajmniej nie wykluczają jazdy po ścieżkach i asfaltach. Teraz nawet kolarzówki mają okopy 40mm. Kostki, krawężniki, podjazdy na czyjeś posesje i wąskie opony to nieporozumienie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi