wosioo1 Napisano Niedziela o 13:31 Napisano Niedziela o 13:31 Witam. Szukam roweru crossowego, mam 175 cm wzrostu. Z racji mojego popsutego kręgosłupa priorytetem jest wygodna pozycja. Zastanawiam się nad STORM CROSS AERO 5.0 lub UNIBIKE CROSSFIRE GTS. Macie możec jeszcze jakieś propozycje? Fajnie jakby miał regulowany mostek i amortyzowaną sztycę. Budżet do 3 500 zł, chyba, że możecie polecić coś niesamowitego to mogę coś dołożyć. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj
artur_ Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowane) Też poszukuje dla siebie crossa i również z uwagi na pobolewające lędźwie. Jeżdżę obecnie na damce Merida Crossway 40 i na razie to dla mnie najwygodniejszy i najszybszy "miejski" rower na jakim jeździłem😀 Przesiadłem się ze starego Authora mtb. Mam na oku: Roam 1 2025 - 5000zł Heist X7 w rozmiarze L z tego co szukam już chyba niedostępny za wyjątkiem oficjalnego sklepu gdzie kosztuje 6000zł. Warto tyle zapłacić za ten rower? Merida Crossway 700 - 5600zł - Nie mogę niestety znaleźć żadnych informacji na forum nt. Meridki. Co możecie powiedzieć na temat tego roweru w porównaniu do Giant i Polygon? Dzięki! ps. czy do Roam albo Heist w razie W można wsadzić cieńszą oponkę na asfalt? Edytowane 6 godzin temu przez artur_ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi