Skocz do zawartości
  • 0

Większy blat w focus jam/thron

Pytanie

Napisano

Witajcie! Chcę zakupić rower z pełnym zawieszeniem i wybór padł na Focusa model jam lub thron (używany). Natomiast mam zagwozdkę, obliczyłem sobie, że przy tym napędzie 1x12 potrzebowałbym większego blatu z przodu niż fabryczne 32 zęby focusa. Wymiana nie jest dla mnie problemem, natomiast oglądając zdjęcia tych rowerów mam wrażenie, że ta zębatka jest tam "na styk". Pytanie, czy orientujecie się czy można do focusów zamontować przynajmniej 34 zębowy blat? Może macie taki rower i jesteście w stanie określić jak to wygląda, w internecie niestety nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie. Będę wdzięczy za pomoc, pozdrawiam!

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Napisano

Dzięki, to cenna informacja. Mam nadzieję, że dotyczy to również starszych roczników. Jakby ktoś miał organoleptyczną wiedzę w tym temacie to bardzo proszę o podzielenie się nią. 

Gość
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Odpowiedz na pytanie...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...