sgs801s Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Dzien dobry,chciałbym się poradzić jakie kolo mam kupić na zamianę,teraz mam WTB stp i19 27,5 przerzutka deore 10 zębatek...rower kross level r5 8 letni.Oczywiscie nie mam większego pojęcia i proszę was o pomoc. Cytuj
KSikorski Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Kup sobie te koła: https://allegro.pl/oferta/kola-xlc-mtb-ws-m05-27-5-17163726086 Aktualnie masz zdaje się tarcze na 6 śrub, więc kupisz sobie nowe tarcze na centerlock. Nic lepszego w relacji cena/jakość nie znajdziesz. Cytuj
sgs801s Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu Ogólnie kolo jest mocno scentrowane,szprychy połamane itp. Czyli jeśli zakupie te co mi polecasz to przeloze "zębatki" tzw. kasetę i tarcze hamulcową?bedzie to pasować? Cytuj
KSikorski Napisano 39 minut temu Napisano 39 minut temu Kaseta będzie pasować. O tarczach napisałem wyżej. Jeśli masz na 6 śrub to będziesz musiał kupić tarcze pod centerlock lub adaptery z centerlocka na 6 śrub. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi