urmom Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowane) Heeej, mam pytanie do osób, które korzystają z liczników cycplusa i w.w. apek do nich, czyli xoss, fit. Czy możecie się dzisiaj połączyć z aplikacjami? Mam model m2, nowy, dzisiaj pierwsza zarejestrowana traska. Nagrywanie odpalone na liczniku, zapisane z bocznego guzika. Apki widzą licznik, coś tam kulają, niestety nie pojawia się ta trasa w apce, ani na stravie... Na Xoss nic, a Fit wywala mi jakiś Request error i w ogóle nic się nie da zrobić, nawet stravy podlinkować... Z rana wydawało mi się, że normalnie działała (apka fit) bez tych błędów. Co ciekawe widzi log z dzisiejszej aktywności, ale tylko tyle że była to 9 rano... Więc no, interesuje mnie to czy to jakiś problem na serwerach czy niestety jestem jednym z tych wybrańców gdzie nie wiadomo dlaczego nie chce i nie będzie działać 😕 Edytowane 17 godzin temu przez urmom Wyklarowanie jednej rzeczy :p Cytuj
KubasII Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Hej, u mnie to samo dzisiaj. Pokazuje logi aktywności, synchronizuje się z apkami ale treningów nie pobiera. Coś musi być z serwerami bo trening jest obecny w pamięci licznika Mam rozwiazanie! Ze strony XOSS (Softsonic) nalezy pobrać .apk i zrobić downgrade z 3.20 do 3.11 wersji. 14 lipca była aktualizacja która coś ewidetnie popsuła. W sklepie play można dezaktywować auto aktualizację i trzeba poczekać aż naprawią apkę. 1 Cytuj
urmom Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu Tak też zrobiłam i zaciągnęło. Pojawiły się wątki na fb i reddedicie, więc trochę mi kamień z serca spadł 😁. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi