Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Heeej, mam pytanie do osób, które korzystają z liczników cycplusa i w.w. apek do nich, czyli xoss, fit. 

Czy możecie się dzisiaj połączyć z aplikacjami?

Mam model m2, nowy, dzisiaj pierwsza zarejestrowana traska. Nagrywanie odpalone na liczniku, zapisane z bocznego guzika. 

Apki widzą licznik, coś tam kulają, niestety nie pojawia się ta trasa w apce, ani na stravie...

Na Xoss nic, a Fit wywala mi jakiś Request error i w ogóle nic się nie da zrobić, nawet stravy podlinkować... Z rana wydawało mi się, że normalnie działała (apka fit) bez tych błędów. Co ciekawe widzi log z dzisiejszej aktywności, ale tylko tyle że była to 9 rano...

Więc no, interesuje mnie to czy to jakiś problem na serwerach czy niestety jestem jednym z tych wybrańców gdzie nie wiadomo dlaczego nie chce i nie będzie działać 😕

Edytowane przez urmom
Wyklarowanie jednej rzeczy :p
Napisano

Hej, u mnie to samo dzisiaj. Pokazuje logi aktywności, synchronizuje się z apkami ale treningów nie pobiera. Coś musi być z serwerami bo trening jest obecny w pamięci licznika

Mam rozwiazanie! Ze strony XOSS (Softsonic) nalezy pobrać .apk i zrobić downgrade z 3.20 do 3.11 wersji. 14 lipca była aktualizacja która coś ewidetnie popsuła. W sklepie play można dezaktywować auto aktualizację i trzeba poczekać aż naprawią apkę.

• +1 pomógł 1