Tektro123 Napisano 19 Lipca Napisano 19 Lipca Hej przymierzam się do zakupu pierwszego roweru z barankiem i padło na gravel, przejechałem się trochę obok sklepu rometem aspre 3, rozmiar M, mam 180 cm wzrostu i przekrok około 84 cm, czy ten rower będzie ok? Cytuj
KSikorski Napisano 19 Lipca Napisano 19 Lipca Jak na mój gust wygląda to proporcjonalnie, ale przydałoby się zdjęcie w dolnym chwycie. Cytuj
Tektro123 Napisano 19 Lipca Autor Napisano 19 Lipca Akurat w dolnym nie robiłem chociaż wydaje mi się że kierownica trochę w dół. Cytuj
Tektro123 Napisano Wtorek o 20:14 Autor Napisano Wtorek o 20:14 (edytowane) Dalej nie wiem co wybrać, przejechałem się na Boreasie w rozmiarze L czyli 54 bo Aspre to 52. Nie podoba mi się trochę że mam tak wygięte plecy, być może za krótki mostek jest w tym M. Tutaj zdjęcia z Boreasa w rozmiarze L Edytowane Wtorek o 20:14 przez Tektro123 Cytuj
Legion84 Napisano wczoraj o 08:50 Napisano wczoraj o 08:50 Miałem ten sam "problem", mimo, że jestem od Ciebie wyższy - mam 191 cm. Moja pozycja na rometach wyglądała podobnie - wygięte plecy. Za namową sprzedawcy kupiłem Meridę Silexa w rozmiarze L i jest idealnie. Plecy proste, nic nie boli. Spróbuj - one mają inną geometrię niż Romet i rozmiar L będzie dla Ciebie ok - wg mnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi