Tektro123 Napisano Sobota o 14:58 Napisano Sobota o 14:58 Hej przymierzam się do zakupu pierwszego roweru z barankiem i padło na gravel, przejechałem się trochę obok sklepu rometem aspre 3, rozmiar M, mam 180 cm wzrostu i przekrok około 84 cm, czy ten rower będzie ok? Cytuj
KSikorski Napisano Sobota o 17:41 Napisano Sobota o 17:41 Jak na mój gust wygląda to proporcjonalnie, ale przydałoby się zdjęcie w dolnym chwycie. Cytuj
Tektro123 Napisano Sobota o 18:08 Autor Napisano Sobota o 18:08 Akurat w dolnym nie robiłem chociaż wydaje mi się że kierownica trochę w dół. Cytuj
Tektro123 Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu (edytowane) Dalej nie wiem co wybrać, przejechałem się na Boreasie w rozmiarze L czyli 54 bo Aspre to 52. Nie podoba mi się trochę że mam tak wygięte plecy, być może za krótki mostek jest w tym M. Tutaj zdjęcia z Boreasa w rozmiarze L Edytowane 10 godzin temu przez Tektro123 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi