ayyg Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Hej Pojezdzilem troche gravelem i chcialbym przesiasc sie na cos zwinnejszego Planowane trasy luźne w tygodniu 20-30km lub w weekendy 150km +/- 85% asfalt/sciezki 15% przez park czy szutrem jak nie ma wyjscia Szukam szosy i mam nadzieje że to dobry pomysl Znalazłem takie dwa ktore mi się podobaja z wygladu: Orbea avant h60 Canyon Endurace AllRoad Na komponentach nie sie znam totalenie jesli o to chodzi, nie chce być profesjonalistą, a raczej pojeździć sobie hobbystycznie wzrost 186, waga 93kg chodzę na siłkę, cwiczę trojboj wiec mozecie tez polecić jakieś wygodne te szosy dla wysokiego i ciężkiego zawodnika jak ja. Moze na ktorejs mniej plecy bolą dzieki geometrii? Zależy mi też na wytrzymałości roweru, ciągle słysze opinie że coś komuś strzela, piszczy, pyka, cwierka. Hamulce - hydraulik fajnie by było Wygoda wygoda wygoda, wytrzymałość na brud komponentow, aby unikac pykania i trzaskow co chwile(jesli tak sie da dobrać) i wygląd ! Takie polecajki bym chciał. Oraz oceńcie tego canyona i orbee Cena do 6k A i jeśli to istotne to 80% czasu jeżdżę po Warszawie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi