girek Napisano Środa o 11:32 Napisano Środa o 11:32 Chciałbym zamontować w jednym z rowerów 2rzędowego altusa Top Swing, którego kupiłem już jakiś czas temu, coś takiego https://allegro.pl/oferta/przerzutka-przednia-shimano-fd-m2020-2x9s-17499543113 Rower ma zewnętrzne prowadzenie linek i do tej pory linka do 3rzędowej przerzutki była prowadzona od dołu rury podsiodłowej. No i przyznam, że nie mam 100% pewności jak podłączyć linkę do samej przerzutki. Nie znalazłem też żadnego manuala ani instrukcji. Widzę śrubę, do której należy przykręcić linkę ale nie jestem pewien jak ma iść wcześniej. Czy może ktoś z forumowiczów ma taki model w rowerze i mógłby przy jakiejś okazji pyknąć fotkę jak to u niego wygląda? Cytuj
raven82 Napisano Środa o 12:33 Napisano Środa o 12:33 do końca nie jestem pewien, ale jakoś tak. Żółty górny ciąg, niebieski dolny Cytuj
girek Napisano Środa o 16:34 Autor Napisano Środa o 16:34 (edytowane) @raven82 dzięki za odzew. Myślisz, że tak ja załączonych fotkach będzie OK? Edytowane Środa o 16:36 przez girek Cytuj
girek Napisano 14 godzin temu Autor Napisano 14 godzin temu Przerzutka działa, przynajmniej na stojaku, jeszcze raz dzięki za pomoc! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi