DyktaTusek Napisano wczoraj o 11:33 Napisano wczoraj o 11:33 Zauważyliście ostatnio dziwne zachowanie tej aplikacji? I na kompie i na apce. Jest prościutka i oznaczona trasa rowerowa z Turbacza na Maciejową a mapy jakieś karkołomne objazdy wyznaczają. Dodając punkty by wymusić co się chce, dalej kobinują jak koń pod górę jakimiś ścieżkami. Oststecznie by dla prostej trasy którą doskonale znam musiałem dodać kilkanaście dodatkowych punktów bo za każdym wywalał jakiegoś babola na około ściażkami. WTF? Znając teren wiadomo, że to głupota, ale gdybym chciał się gdzieś w nieznanym terenie ponawigować to słabo. Co ciekawe zauważyłem to na już wcześniej przygotowanej tydzień temu trasie, gdzie wóczas tego problemu nie było, od 2 punkty i waściwa trasa, a dziś wchodzę w zapisane/planowane a tu babol, trasa sama się zmieniła na takie głupoty. Pomyślałem że jakaś info o zamkniętym szlaku, albo źródło dla map coś tam stwarza problem, ale na Komoot wszystko ok. Dziwne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi