Miro1970 Napisano 11 Lipca Napisano 11 Lipca (edytowane) Marin 100/135, QR, 32h, piasty Marin 6 śrub, obręcze dwukomorowe Marin 25 mm wewn. Zaciski. Dętki zwykłe Auto, opony Vee Tire 700x40, spory bieżnik, antyprzebiciowe, tarcze 160. Kaseta 8s. Przebieg 5 km z ciekawości zrobiony. Mają niecałe dwa lata, zdjęte z nowego Marina Kentfielda. 300 zł. Mavic A319, piasta tył Deore 36h, przód XT 32h. Szprychy Sapim 2-1.8-2. taśmą na jednej trochę uszkodzona przy zdejmowaniu opony. Boki do hamowania bardzo mało zużyte, rowek kontrolny głęboki. Zrobione jakieś 5 tys. km. Mają 2.5 roku, od pół roku stoją w mieszkaniu. Nie wymagają centrowania, bez wypadku, raz centrowane w ramach przeglądu. Piasty sezon jeszcze zrobią bez serwisu. Kasetę zdejmę. Całe srebrne, bardzo trudno taki zestaw komponentów skompletować, wszystkie części kupiłem nowe w pudełkach. Złożone w Bike System w Rybniku, bez zarzutu. Sprzedaję, bo rower zupełnie przerobiłem. 300 zł. Mavic 119 lub 319, szprychy srebrne niecieniowane Sapim, piasta Nexus 7 bez komponentów. Piasta przez kilka lat zrobiła parę tys. km, chodzi bez zarzutu, koło na niej złożyłem w Bike System jakieś 3.5 roku temu, zrobiło kilkaset km góra. Rowki kontrolne jak nowe, szprychy sztywne. Parę lat stoi w mieszkaniu, bo przeszedłem na przerzutki zewnętrzne. 150 zł. Mogę wystawić na OLX. Odbiór w Rybniku. Edytowane 11 Lipca przez Miro1970
Rekomendowane odpowiedzi