TrekingMen Napisano 7 Lipca Napisano 7 Lipca Witam Wszystkich. Składam Rower Trekking, ponieważ przyszedł czas na wymianę około 20 letniego Roweru. Tak sobie składam i troszkę się zaskoczyłem, i myślę co dalej? Nie chciał bym skracać Rury jak nie muszę. Lubię jeździć wyprostowany. AMORTYZATOR 28 SPINNER ODESA OS AHEAD Długość rury sterowej powyżej korony, schowanej w ramie do wykorzystania na montaż 265 mm 1.Chce zamówić takie części, i tak wydaje mi się ze nie zakryje całej Rury. 2. Czy jazda z tak wysoką rurą jest bezpieczna ( Czy Rura nie będzie bardziej narażona na złamanie? ) 3. Jak zakryć srebrny Kolor Rury na czarny? Co doradzicie Panowie? By to było Bezpieczne. Jakieś Pomysły? Wcześniej Jeździłem na tak wysokiej róże wyprostowany jak na zdjęciu, i była w kolorze czarnym pod kolor Roweru. Chciał bym W miarę możliwości uzyskać taki sam Efekt. Lub podobny. Cytuj
Mihau_ Napisano 8 Lipca Napisano 8 Lipca Kup po prostu więcej podkładek. Choć i tak bez skracania przy takiej kierownicy będziesz miał chwyt na wysokości oczu Cytuj
Talrand Napisano 8 Lipca Napisano 8 Lipca Zamiast dziesięciu podkładek mógłbyś użyć przyciętego kawałka rurki, trochę więcej roboty ale estetyka na plus. Jeśli wiesz jaki kąt chcesz uzyskać tym mostkiem to może lepiej kupić nieregulowany? Coś jak ERGOTEC High Charisma będzie miało podobny maksymalny kąt i nie będzie szansy że zacznie skrzypieć albo sam się ruszać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi