panicz82 Napisano 3 Lipca Napisano 3 Lipca Maxbike rower Frode 29 czarny 14 AH Czy warto kupić taki oto rower? Cytuj
XC100S Napisano 3 Lipca Napisano 3 Lipca Zależy gdzie będziesz jeździł i czego oczekujesz. To słaby rower ale jw. Cytuj
Rowerzysta35 Napisano Wtorek o 07:22 Napisano Wtorek o 07:22 Mała bateria. Zależy od wagi rowerzysty, ja bez pedałowania zajechał bym na nim tylko 30km, jak dla mnie to zdecydowanie za mało. 2 Cytuj
XC100S Napisano Wtorek o 10:18 Napisano Wtorek o 10:18 Do jeżdżenia po mieście i parku i drodze leśnej ten rower jest lepszy https://www.pepper.pl/promocje/rower-elektryczny-bmc-257-amp-al-three-st-performance-cx-625wh-bosch-powertube-85nm-performance-line-cx-zasieg-do-150km-22kg-m-s-1068885 Tak droższy ale ma normalny silnik i reszta jest okay. Pisałem wcześniej, zależy co kto potrzebuje ale trzeba zdawać sobie sprawę co się kupuje. Ja do jeżdżenia po mieście zrobiłem takie rowery z Decathlon które ostatecznie wyszły po około 5 tyś Cytuj
panicz82 Napisano Czwartek o 07:27 Autor Napisano Czwartek o 07:27 (edytowane) To jaki rower najlepiej kupić (niedrogi) Napęd w kole czy w pieście? Edytowane Czwartek o 07:29 przez panicz82 Cytuj
burz Napisano Czwartek o 15:58 Napisano Czwartek o 15:58 8 godzin temu, panicz82 napisał: pieście piAście 1 Cytuj
Rowerzysta35 Napisano Czwartek o 17:48 Napisano Czwartek o 17:48 Mój idealny rower: - 28kg - Łatwo wyjmowana bateria 25Ah na dobrych ogniwach (tak żeby bez pedałowania można było przejechać po asfalcie 40km i około 10km na trawie przy wadze rowerzysty 95kg). - Silnik w pieśćcie dwubiegowy 500W (na razie dokładnie nie znalazłem takiego :D) - tak żeby miał moc na podjazdach i nie marnował energii. - Koła 24 lub 26 cali z oponami około 2,25" - Wygląd nie budzący podejrzeń - tak żeby można było spokojnie wejść do autobusu (w razie czego zdejmę baterię) - Wygodne siodełko i dobry czuły amortyzator w sztycy, mostek REDSHIFT ShockStop, dobry amortyzator sprężynowy z przodu przy kole. Wiele czynników ma znaczenie. Mam idealny rower ale fatbike - ale nie wpuszczają mnie z nim do autobusów podmiejskich, stad już nie jest taki uniwersalny. Zależy do czego potrzebujesz rower. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi