Xzc Napisano 30 Czerwca Napisano 30 Czerwca (edytowane) Witam, Przymierzam się do zakupu kasku aero, jako że prędkości na płaskim zazwyczaj przekraczają 40km/h to chyba kask aero zaczyna mieć powoli sens, tak więc znalazłem w bardzo niskiej cenie kask, który wizualnie mi leży konkretnie MET Manta HSE za 230 zł, widzę, że nowy model z mipsem potrafi kosztować ok 1k zł, ale poza mipsem i innym zapięciem nie ma wielkich różnic, które uzasadniały by tę różnicę w cenie ? Stad jestem bardziej skłonny wziąć stary model, dodam, że obecnie od ponad 5 lat używam również Meta model Rivale i jest jak njabardziej ok. Obstawiam, że jakość tej manty będzie porównywalna do rivale. Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia odnośnie tego kasku chętnie poczytam a może jakąś inna propozycję. Zależy mi na kasku aero a nie czyms semi-aero bo na cieplejsze dni jak coś mam wspomianego rivale. Edytowane 30 Czerwca przez Xzc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi