ladovnik Napisano 3 Kwietnia Napisano 3 Kwietnia Również przymierzam się do tego GasGasa, z racji że to najtańsza opcja na Full-Suspension z centralnym silnikiem, jaką udało mi się aktualnie znaleźć. Jak oceniacie rozmiarówkę tego modelu? Cytat S 16.5" - 164-174 cm M 18" - 174-184 cm L 19.5" - 184-194 cm Do tej pory wszędzie słyszałem, że na mój wzrost 180 cm to rama L 19-20"... Macie jakieś uwagi do tego modelu z perspektywy dłuższego czasu? Cytuj
ladovnik Napisano 4 Kwietnia Napisano 4 Kwietnia OK, jak coś to ta numeracja jest taka sobie, zdecydowanie na M czułem się zbyt skrępowany, a na L komfortowo. Ale ja mam długie nogi, więc najlepiej przymierzyć w sklepie. Zrobione 40 km na L głównie po przewyższeniach i czuję się wygodnie. Cytuj
ladovnik Napisano 9 Kwietnia Napisano 9 Kwietnia W dniu 26.06.2025 o 17:12, Wopi napisał: Witam. Własnie kupiłem ten rower i jestem bardzo zadowolony. Jedynym problemem jest to, ze nie wydano mi w Centrum Rowerowym w Gdańsku żadnej karty gwarancyjnej. Czy ktoś z Was ma również ten problem? Zwróciłem sie do sklepu z prośba o przesłanie karty gwarancyjnej, ale przesłali mi tylko instrukcje obsługi z data zakupu i pieczątka sklepu... Czy może mam sie gdzieś zarejestrować? nie chce mi sie w tych korkach jechać znowu do Gdańska Pozdrawiam Wojtek Mam dokładnie tak samo, kupiłem tydzień temu w salonie w Rzeszowie i też wpisali mi datę zakupu + numer ramy i pieczątkę na pierwszej stronie instrukcji (instrukcja w całości po niemiecku) i tyle, brak karty gwarancyjnej. Nie idzie również nigdzie znaleźć oficjalnej informacjo o tym, kiedy ma się odbyć przegląd gwarancyjny, serwis "ustnie" informuje, że po miesiącu należy przyjechać i nie ma limitu kilometrów. Cytuj
Jaco80 Napisano 9 Kwietnia Napisano 9 Kwietnia To normalne, ja kupowałem przez Allegro Gasa MXA-1 i tez nie dostałem żadnej karty gwarancyjnej. Do gwarancji zresztą nie jest potrzebna. Przegląd zerowy zrobiłem może po 500km w serwisie Krossa w swoim mieście Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi