Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Również przymierzam się do tego GasGasa, z racji że to najtańsza opcja na Full-Suspension z centralnym silnikiem, jaką udało mi się aktualnie znaleźć.

Jak oceniacie rozmiarówkę tego modelu? 

Cytat

S 16.5" - 164-174 cm
M 18" - 174-184 cm
L 19.5" - 184-194 cm

Do tej pory wszędzie słyszałem, że na mój wzrost 180 cm to rama L 19-20"...

Macie jakieś uwagi do tego modelu z perspektywy dłuższego czasu?

Napisano

OK, jak coś to ta numeracja jest taka sobie, zdecydowanie na M czułem się zbyt skrępowany, a na L komfortowo. Ale ja mam długie nogi, więc najlepiej przymierzyć w sklepie. Zrobione 40 km na L głównie po przewyższeniach i czuję się wygodnie. 

Napisano
W dniu 26.06.2025 o 17:12, Wopi napisał:

Witam.

Własnie kupiłem ten rower i jestem bardzo zadowolony.

Jedynym problemem jest to, ze nie wydano mi w Centrum Rowerowym w Gdańsku żadnej karty gwarancyjnej. 

Czy ktoś z Was ma również ten problem?

Zwróciłem sie do sklepu z prośba o przesłanie karty gwarancyjnej, ale przesłali mi tylko instrukcje obsługi z data zakupu i pieczątka sklepu...

Czy może mam sie gdzieś zarejestrować? nie chce mi sie w tych korkach jechać znowu do Gdańska

Pozdrawiam

Wojtek

Mam dokładnie tak samo, kupiłem tydzień temu w salonie w Rzeszowie i też wpisali mi datę zakupu + numer ramy i pieczątkę na pierwszej stronie instrukcji (instrukcja w całości po niemiecku) i tyle, brak karty gwarancyjnej. Nie idzie również nigdzie znaleźć oficjalnej informacjo o tym, kiedy ma się odbyć przegląd gwarancyjny, serwis "ustnie" informuje, że po miesiącu należy przyjechać i nie ma limitu kilometrów. 

Napisano

To normalne, ja kupowałem przez Allegro Gasa MXA-1 i tez nie dostałem żadnej karty gwarancyjnej. Do gwarancji zresztą nie jest potrzebna. Przegląd zerowy zrobiłem może po 500km w serwisie Krossa w swoim mieście ;)