nbk Napisano 1 Czerwca Napisano 1 Czerwca Kolejna europejska stolica zdobyta rowerem! Tym razem Budapeszt, czyli Węgry, w których jeszcze nigdy nie byłem. Zrobiły na mnie ogromne wrażenie! Esztergom, Szentendre i cała Słowacja pobudziły nasze apetyty i nie zawiedliśmy się! Cała wycieczka była fenomenalna! Przepiękne krajobrazy, pogoda, zabytki, architektura... Mogę wymieniać w nieskończoność, więc prościej będzie was zaprosić do obejrzenia relacji. Miłego oglądania! 1 Cytuj
szsz Napisano 4 Czerwca Napisano 4 Czerwca Kozacka trasa, widoki i wrażenia, o dystansie nawet nie wspominając! Wiem że sam o tym czasami zapominam, ale jak mówisz do kamery, staraj się tak ustawić żebyś miał słońce przed sobą (odwrotnie niż na początku filmu), bo widać tylko poświatę, zero twarzy i w postprodukcji już z tym za wiele się nie zrobi, na co z resztą szkoda czasu Pytanie dodatkowe. Czy w statystykach na YT masz w zewnętrznych źródłach kliknięcia z tego forum? Bo mam wrażenie że YT wcale ich nie zalicza. Cytuj
nbk Napisano 22 Czerwca Autor Napisano 22 Czerwca Dzięki 😁 Jasne, zawsze staram się pamiętać, ale czasami po prostu samo tak wychodzi 😜 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi