wojtazs Napisano 30 Maja Napisano 30 Maja (edytowane) Na sprzedaż rower MTB Kross Level 14.0. Doinwestowany względem oryginału o: * dropper PRO Tharsis z manetką na kierownicy * siodło PRO Stealth Offroad Sport * opony Vittoria Barzo w systemie tubeless * wysokiej klasy łańcuch Sram XX1 * wygodne chwyty Ergon GA2 * pełna specyfikacja poniżej Cena 5600 zł, do obejrzenia w Kiełczowie pod Wrocławiem. Kupiłem go latem '21, jeżdżony głównie po singlach i na maratonach MTB. Serwisowany regularnie. Cały rower po dużym serwisie tej zimy (z amorem i dropperem) o łącznej wartości ponad 2 tys, zł. Od tego czasu jeżdżony tylko na trenażerze. Rower bardzo lekki i zwinny, idealny do ścigania w maratonach i XC, ale też do rekreacyjnej jazdy w terenie. Waga bez pedałów w aktualnej specyfikacji: ok. 10,7 kg. Rama jest po naprawie gwarancyjnej u producenta (było pęknięcie pod zaciskiem sztycy, fotki mogę dosłać na życzenie, aktualnie wygląda dobrze). W okolicach koszyka na bidon jest jeszcze ryska (fot.), ale nie powiększa się od 2 lat. Sprzedaję bo trafiła mi się dobra okazja na fulla Rama M Widelec Rockshox SID 100mm z manetką Dropper PRO Tharsis skok 100mm z manetką Korba, manetka i przerzutka Sram GX (nowe kółka) Łańcuch XX1 czarny - ma jakieś 6 m-cy, nierozciągnięty Zębatka 34T, kaseta GX 10-50 - wymieniona w zeszłym roku Koła DT Swiss tył oryginalne X1700 przód na obręczach XR391 i piaście DT350 Opony Vittoria Barzo na świeżym mleku (stan bdb) Hamulce Sram Level TL, nowe klocki Tarcze Avid 160 i 180 mm Chwyty Ergon GA2, też w miarę nowe Edytowane 30 Maja przez wojtazs brak ceny, dodana miejscowość
Rekomendowane odpowiedzi