Kotars96 Napisano Niedziela o 11:09 Napisano Niedziela o 11:09 Cześć wszystkim, Przeszukałem forum w poszukiwaniu podobnego tematu, ale nie natknąłem się na nic, co odpowiadałoby mojemu problemowi. Otóż podczas jazdy słyszę niepokojące stuki dochodzące z zawieszenia, co jest dość uciążliwe. Udało mi się nagrać te dźwięki – stukot pojawia się również wtedy, gdy rower stoi w miejscu i lekko nim poruszam, więc to raczej nie kwestia napędu czy kół. Rower ma dopiero 2 miesiące, ale niestety serwis, do którego się zgłosiłem, nie potrafił zdiagnozować usterki. Zastanawiam się, czy ktoś z Was miał podobny przypadek i mógłby podsunąć jakiś trop. Wstępnie planuję rozebrać zawieszenie i sprawdzić stan łożysk oraz wszystkich połączeń. Każda wskazówka będzie dla mnie bardzo cenna. Link do nagarnia: https://drive.google.com/file/d/1WOaXqvueTCTiuJSRD1zg0OLtNEpvN1aP/view?usp=sharing&t=1 Z góry dzięki za pomoc! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi