PredatorRTX Napisano 17 Maja Napisano 17 Maja Witam mam pytanie kupiłem sobie ostatnio rower na 29er + rs1 + koła carbon na piastach dt swiss 240s i z przodu jest piasta pod rs1 foto w załączniku , planuje zmienić ten amor na coś typu dt swiss albo rs sid , czy ta piasta podejdzie pod takie amortyzatory jak patrzyłem na fotki to tam sporo jest miejsca w amorku np. SID aby mogła by sie piasta z ząbkami zmieścić ale 100% nie jestem pewny , jezeli okazuje się ze nie bedzie to pasować to czy są jakieś adaptery które pozwolą zostawić mi ta piaste ale zeby pasowała do tych amorków co wymieniłem , jezeli jest jakiś adapter a macie link to prosze o wstawienie albo jezeli walczyliście juz z tym to prosze o wypowiedz na ten temat . Dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dokumosa Napisano 17 Maja Napisano 17 Maja Nowsze wildelce RS mają haki przygotowane pod TorqueCaps więc zmieszczą piastę PredictiveSteering. Ale żeby nie było zbyt kolorowo - w piastach PredictiveSteering mocowanie pod tarcze hamulcową ma większy o 2mm offset i trzeba skombinować takową podkładkę pod tarczę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi