patrynio Napisano 24 Kwietnia Napisano 24 Kwietnia Cześć, nadszedł czas poszukiwań roweru dla mojej lubej. Z racji faktu, że ostatnio pomogliście mi zakupić rower dla siebie, wracam do Was z kolejną sprawą. Poszukiwany rower crossowy dla kobiety 160 cm ale wymóg jest taki, że ma mieć ramę męską. Z przodu musi mieć amortyzację. Przeznaczenie to dojazdy do pracy kilkanaście km w jedną stronę i niedzielne wycieczki dookoła komina Budżet to 3000 zł, a w przypadku super ekstra hiper mega oferty możemy go podnieść do +\- 3500 zł Cytuj
PiotrWie Napisano Czwartek o 18:26 Napisano Czwartek o 18:26 Po przeczytaniu tytułu zacząłem się zastanawiać jak wygląda kobieta z męską ramą Cytuj
afly Napisano Czwartek o 19:06 Napisano Czwartek o 19:06 Również @PiotrWie mam tak samo, ponieważ pomysł jest mocno nie trafiony. Damska rama, to nie tylko rura puszczona niżej - u uznanych producentów jest to zupełnie inna geometria. Cytuj
PiotrWie Napisano Piątek o 07:20 Napisano Piątek o 07:20 Na poziomie 3000 to różnice najczęściej sprowadzają się rzeczywiście do tej rury i tego że męskie S to damskie L. Jakieś różnice w geometrii to w bardziej "wyczynowych" modelach. Mi bardziej chodziło o sformułowanie - potrafię sobie wyobrazić kobietę z męską sylwetką czy mężczyznę z kobiecą ale gdzie człowiek ma ramę?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi