djrzz Napisano Czwartek o 19:30 Napisano Czwartek o 19:30 Może ktoś polecić jakiś klucz dynamometryczny do roweru? Pozdro 🙂 Cytuj
CoolBreezeOne Napisano Czwartek o 19:39 Napisano Czwartek o 19:39 Klik, klik i masz troszkę forumowej lektury: Żeby nie było, że się wymądrzam, to... na warsztacie mam BIKE HAND YC-617-2S i Topeak ComboTorq Wrench Bite Set. Po obydwa sięgam od czasu do czasu. Działają. Czy są jakieś lepsze alternatywy? Pewnie tak. 1 Cytuj
martinnoo Napisano Czwartek o 23:26 Napisano Czwartek o 23:26 (edytowane) Ostatnio wpadłem w posiadanie https://allegro.pl/oferta/klucz-dynamometryczny-mhigty-2-24-nm-regulowany-9891588049 Tutaj MHIGHTY wyżej poście taki sam, a BIKE HAND. To wszystko po jednych pieniądzach jest. W jakimś wątku właśnie opisane to jest. Ale polecam, w promce za 200 zł zakupiłem. Edytowane Czwartek o 23:27 przez martinnoo Cytuj
thorcik Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Ja mam Yato, 2-24 Nm na 1/4", dokupiłem jeszcze 10-60 Nm na 1/2" do grubszych tematów Chyba się sprawdzają, nie mam z czym porównać w sumie (ani zweryfikować, czy załączone certyfikaty kalibracji są cokolwiek warte) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi