Magaraszz Napisano 13 Kwietnia Autor Napisano 13 Kwietnia @marcin_ostrów Dzięki za linka. Fajna sprawa już widziałem to w którymś z XX tematów które "przegrzebałem" w poszukiwaniu informacji ale bardzo @chudzinki mnie zachęcił do własnego wytworu bo co swojej produkcji to poprostu lepiej "smakuje". Co do łożysk może faktycznie tam nic nie być, a może będą te łożyska "igiełkowe" z takimi na forach się spotkałem. Całe szczęście po wyczyszczeniu ile mogłem i nie pożałowaniu sobie smaru odziwo dzisiejsza jazda była bardzo cichutka, tylko praktycznie odgłosy w domu jak wyjmowałem sprzęt wtedy coś z tych okolic dobiegło ale jazda była cicha. Co nie zmienia faktu że jest to rozwiązanie na "chwile" i wymienić te tulejke będę musiał czy tego chcę czy nie. ;0 Cytuj
chudzinki Napisano 14 Kwietnia Napisano 14 Kwietnia Cytat Co do łożysk może faktycznie tam nic nie być, a może będą te łożyska "igiełkowe" z takimi na forach się spotkałem. Na tym zdjęciu co pokazałeś na 99,9% nie ma żadnych łożysk tylko jedna tulejka i te plastikowe "zatyczki". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi