The_maly Napisano 29 Marca Napisano 29 Marca Hej na ostatniej przejażdżce patyk wyrwał mi szprychę razem z dziurą w obręczy. Potrzebuję nowego niedrogiego Koła rozmiar 29 12x148 oś Aktualnie mam Sunringlé Düroc 35 Comp, 12x148TA, Boost, TLR, black 29" ale cena nowej mnie przeraża. czy Shimano Deore whmt-500 będzie dobrym zamiennikiem czy polecacie coś innego Rower to Rose Ground control 1 Cytuj
KSikorski Napisano 29 Marca Napisano 29 Marca Shimano Deore wh-mt500 nie będzie dobrym zamiennikiem, chodźby z racji na inny standard montażu tarczy hamulcowej i niezgodność z systemem bezdętkowym. Za około 110zl kupisz obręcz rodi tryp 30 evo, będzie 80g większa masa, ale bezproblemowa eksploatacja. Przeplot wyjdzie Cię około 100zl za robociznę i około 64zl za nierdzewne szprychy i nyple mosiężne. Cytuj
The_maly Napisano 30 Marca Autor Napisano 30 Marca A czy taka obręcz też będzie pasować? https://www.rowertour.com/p/254093/obrecz-dartmoor-raptor-29-czarna?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw16O_BhDNARIsAC3i2GDV8pnseJTI0SQ6uYEWivdzmWgQswn9ByQxNUmwCxtdeaU5wuFkxccaArafEALw_wcB#rozmiar-32H Cytuj
KSikorski Napisano 30 Marca Napisano 30 Marca Jeśli będzie się zgadzać liczba otworów na szprychy to będzie pasowała. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi