MateuszL Napisano 28 Marca Napisano 28 Marca Witam. Od dłuższego czasu rozkładam się za rowerem elektrycznym do krecenia się wokół komina jak i na dłuższe wypady w weekendy nie koniecznie drogami asfaltowymi. Byłem przejechać się Explore E+ Pro 0 GTS i muszę przyznać, że geometria komfort jest idealny. Natomiast Pan zaproponował mi z ciekawości Stormguard E+ 2 po godzinnej jeździe zakochałem się. Kanapa na dwóch kołach, moim zdaniem bardziej uniwersalny rower i na asfaltowymi i w teren. No niestety 25tys nie dam na rower bo to już jest absurd. Dla tego pytanie czy warto szukać alternatywy ale tańszej czy lepiej iść w Explore ?? Ogólnie kluczową cechą jest bagaznik i możliwość zjazdu z utwardzonej drogi w lekki teren. A może jest również jakąś tańsza alternatywa dla Explore?? Bo ten rower również mocno rozważam. Nie chcę takiego typowego trekingowego roweru na wąskich oponach, tylko bardziej hybrydę mtb połączony z trekingiem. Cytuj
KSikorski Napisano 30 Marca Napisano 30 Marca Dużo jest elektrycznych rowerów trailowych w wersji "equipped". Na przykład focus thron EQP. Hasło do wyszukiwarki to "e bike equipped" lub "e bike SUV". 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi