Rybus85 Napisano Piątek o 01:04 Autor Napisano Piątek o 01:04 (edytowane) Niepotrzebnie czytałem,oglądałem na YT 🤦 Ale nagrałem się jak Żyd na kamienice na Garmina Egde 840 lub 540. Ogólnie to 840ka byłaby idealna,ale jak to u Garmina bywa cena nie jest idealna. 540ka to w sumie to samo tylko bez dotyku. I dotyk wymaga ok 600zł dopłaty?!? No bez jaj... Nawet widziałem promke że 540 w wersji solar można kupić w cenie "zwykłej" 540. Solar mało co da,ale w sumie cena ta sama 🤷 Ktoś użytkuje 840/540? Jak się żyje bez dotyku? W sumie w zegarku można spokojnie wszystko robić przyciskami to mam nadzieję że również tak jest w 540. W recenzjach wiadomo oh i ah bo w końcu sponsoring. A chciałbym opinie od użytkowników jeżeli tutaj tacy są. Jeżdżąc z Magene w trakcie jazdy i tak nie paćkam po ekranie tylko przewijam guzikami,więc tu nie problem. Ale latając po menu ,albo sprawdzając mapę dotyk jest jednak wygodniejszy(ale w sumie nie są taką dużą dopłatę) . Nie liczę na wielkie przeceny 840. Najtaniej w tej chwili to i tak wydatek 1800+ a cena 540 w okolicach 1100-1200. Magene C606 spoko. Ale nie mogę go zmusić do współpracy z Climb Pro i powiadomieniami z telefonu. Niby pierdoła,ale zawsze. No i dokładność map mogłaby być lepsza. Edytowane Piątek o 01:07 przez Rybus85 Cytuj
Rybus85 Napisano wczoraj o 10:41 Autor Napisano wczoraj o 10:41 No i finalnie zaskoczenie. Odwaliło mi i kupiłem 1040 😂 Jak szaleć to szaleć. W sumie lepiej raz a dobrze niż kombinować. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi