Naro Napisano 14 Sierpnia 2024 Napisano 14 Sierpnia 2024 Dzień dobry. Na OLX w ostatnim czasie wysyp rowerów Austriackiego pochodzenia. Znalazłem taki oto okaz gdzie mi jako laika rower wydaje się naprawdę w dobrym stanie. Co myślicie o nim ? https://www.olx.pl/d/oferta/yt-tues-2-0-world-cup-limited-kola-26-rama-m-alu-cane-creek-888-CID767-ID11o7ke.html Przy okazji chciałbym abyście doradzili mi czy przy wzroście 176cm rozmiar ramy M do zjazdów będzie odpowiedni. Cytuj
panSocjolog Napisano 14 Sierpnia 2024 Napisano 14 Sierpnia 2024 Dwunastoletnia zjazdówka? To brzmi jak proszenie się o kłopoty Cytuj
KrzysiekCH Napisano 14 Sierpnia 2024 Napisano 14 Sierpnia 2024 12 letnia downhillowka… pomijając kwestie ramy, zawieszenia itp. To spójrz na geometrie, jest prehistoryczna. Wiadomo, można na tym jeździć i kiedyś trzeba było, bo nie było nic innego, ale nie bez powodu wymyślono progresywne geo. Zwłaszcza w dh dłuższe rowery mają fundamentalną przewagę… Taki reach to ja mam w szosie.. 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi