ams89 Napisano 24 Lipca 2024 Napisano 24 Lipca 2024 [Witam, proszę o najlepiej linki do ofert, z allegro z osprzętem potrzebnym do odnowienia roweru koła kupiłem teraz cała reszta przerzutki korba itp. itd. budżet optymalny najlepszy stosunek ceny do jakości bez przepłacania amator jazda gł po lesie ok +-100 km dziennie żeby chociaż rok ten osprzęt wytrzymał. ] Cytuj
KSikorski Napisano 24 Lipca 2024 Napisano 24 Lipca 2024 Skąd ludzie mają wiedzieć co będzie pasowało do roweru, o którym nic nie wiadomo? Standard sterów, axle to crown widelca, standard suportu, standard sztycy, standard hamulców... no nic nie wiadomo. 1 Cytuj
ams89 Napisano 24 Lipca 2024 Autor Napisano 24 Lipca 2024 No w sumie tak miałem uzupełnić, ale coś mi wypadło to jest nazwa tego roweru. Mongoose Hilltopper Bike 1998 tutaj link o rozmowie o takim rowerku https://products.mtbr.com/product/older-categories-bikes/bike/mongoose/hilltopper-bike.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi