AndriuEndriu Napisano 20 Maja 2024 Napisano 20 Maja 2024 Cześć Polecicie serwis w Warszawie? Potrzebuję zrobić podstawowy serwis zawieszenia (widelec i damper). Chciałbym również rozkręcić zawieszenie, nasmarować odpowiednimi smarami, skręcić i dalej się cieszyć Cytuj
mpogor Napisano 7 Czerwca 2024 Napisano 7 Czerwca 2024 Temat aktualny? Z której dzielnicy jesteś? Cytuj
CC_PL Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Ja też szukam dobrego, uczciwego serwisu rowerowego dla e-bike-ów, w Warszawie: na Bemowie, Woli, Jelonkach lub Żoliborzu... Co to jest uczciwy serwis? A no, bliski znajomy rodziny serwisował SCOTT-a przez 8-10 lat, zostawiał rower na coroczne serwisy posezonowe, odbierał za dwa dni, płacił sporo kasy......a później się okazało, że w tym rowerze nic nie było zrobione (brakowało smaru, nic nie było regulowane, itd.) - serwis zrobił go w bambuko. Kolega znający się na rzeczy, powiedział mu o tym, niestety po latach Więc ja szukam serwisu który przykłada się do roboty, a nie bierze tylko kasę Cytuj
Turysta05 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu ...przez 8-10 lat, zostawiał rower na coroczne serwisy posezonowe, odbierał za dwa dni, płacił sporo kasy......a później się okazało, że w tym rowerze nic nie było zrobione... Jeździł zadowolony przez 10 lat i nikt się nie połapał, że...., aż znalazł się "życzliwy"🥴😄 A ja jak taki frajer stale grzebię przy rowerach, koniec z tym, a sporo kasy to teraz pójdzie na uciechy własne😂😂😂 Cytuj
CC_PL Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Oddawał sądząc, ze serwis jest uczciwy, niestety to jest Polska i bywa z tym różnie. Żeby serwisować samemu - trzeba się znać / mieć trochę doświadczenia, trzeba mieć narzędzia + pewne materiały eksploatacyjne. Ale przede wszystkim wiedza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi