rObO87 Napisano 6 Kwietnia 2007 Autor Napisano 6 Kwietnia 2007 W takim razie jeszcze raz: gdzie w Krakowie mogę kupić duży kask (obwód 64 cm) i niedrogo?
bert Napisano 6 Kwietnia 2007 Napisano 6 Kwietnia 2007 No to z mojej strony chyba nic nowego nie wymyślę poza tym co pisałem wcześniej czyli: można wpaść do decathlona mają tam troszkę kasków (na pewno widziałem firmy bell) w chyba dość przystępnych cenach więc powinno się coś znaleźć poza tym miejsce jest dobre gdyż zaraz obok jest sklep sportowy gdzie też powinny być, a jak nie to można się jeszcze przejść kawałek dalej (za multikinem) tam jak jest taki meblowy (black red white) w okolicy jest sklep rowerowy i o ile mnie pamięć nie myli to jeszcze czwarty w tamtych okolicach się znajdzie (gdzieś w głębi) Więc reasumująć jak na taki teren jest dużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżo wyboru.
rObO87 Napisano 6 Kwietnia 2007 Autor Napisano 6 Kwietnia 2007 Więc reasumująć jak na taki teren jest dużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżo wyboru. Tylko czy rozmiar będzie, bo z doświadczenia wiem że może być z tym problem :glare:
bert Napisano 6 Kwietnia 2007 Napisano 6 Kwietnia 2007 No niestety z rozmiarem to już raczej jest mało metod poza organoleptycznym sprawdzeniu na miejscu mam nadzieję, że się znajdzie
rObO87 Napisano 22 Kwietnia 2007 Autor Napisano 22 Kwietnia 2007 W sklepie MBike udało mi się kupić kask o dużym rozmiarze, więc jak by co tam zainteresowani mogą szukać.
Krzychu_KrK Napisano 20 Maja 2007 Napisano 20 Maja 2007 Poszukuje na terenie Krakowa sklepu/hipermarketu, w którym zakupię tanio kask potrzebny tylko jednorazowo ważna jest cena im mniej tym lepiej kaski będą użyte tylko ras na grę wiec nie muszą być cudowne. Najfajniej jakby był jakieś po 15zł
Avat Napisano 20 Maja 2007 Napisano 20 Maja 2007 We wszystkich Realach, Tesco itp. zakupisz kaski dziecięce, bo sezon się zaczyna
Krzychu_KrK Napisano 20 Maja 2007 Napisano 20 Maja 2007 te dziecięce są małe rozmiarowo:/ Kask jest potrzebny na osoby od 16lat wzwyż
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.