chudzinki Napisano 23 Listopada 2023 Napisano 23 Listopada 2023 W mojej 6-letniej słuchawce już bardzo kiepsko trzyma bateria i postanowiłem kupić taką samą, bo jestem z niej bardzo zadowolony. Niestety już są nieosiągalne, ba, nawet firma już nie istnieje... Polecicie coś podobnego? Wymagania to: bardzo podobna konstrukcja multipoint (możliwość podłączenia dwóch urządzeń jednocześnie). Nie interesują mnie żadne cudaczne kształty ani inne wynalazki 🙂. Znalazłem https://allegro.pl/oferta/sluchawka-bezprzewodowa-reinston-esb006-bt-5-2-12616123821 , ale opinie takie sobie...
chudzinki Napisano 15 Maja 2024 Autor Napisano 15 Maja 2024 Gdyby kogoś przypadkiem interesowało to jedyna, dla mnie wada, tej słuchawki jest taka, że jak pojawia się komunikat o niskim stanie baterii podczas rozmowy telefonicznej to już się nie porozmawia, bo w tym momencie przestaje być słyszalny rozmówca i za kilka sekund znowu jest powtarzany ten komunikat...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.