bodzix1809 Napisano 9 Czerwca 2023 Autor Napisano 9 Czerwca 2023 2 godziny temu, arczeski napisał: A co sądzisz o trek dual sport 2? Rama z akcesoriami, rowerem i rowerzystą dźwignie do 136kg i cena to 2600-2900zł Dzięki za propozycję, ale poczytałem opinie i sprawdziłem komponenty i jak na moją wiedzę wygląda to średnio Cytuj
arczeski Napisano 10 Czerwca 2023 Napisano 10 Czerwca 2023 (edytowane) Przy obecnej wadze markę Kross sobie odpuść DMC: Rowery górskie do 100 kg rowerzysta (115 kg dla zestawu: rowerzysta + rower + bagaż) Dla Crossa od Kross wynosi to już 125kg z rowerem i akcesoriami, więc choćbyś chciał to obecnie przekraczasz z rowerem o 4kg na czysto bez jakiegokolwiek akcesorium jak np. stopka. Niby niedużo, ale po coś te normy są i dobry powód, by unieważnić gwarancję jakby były jakieś problemy. Edytowane 10 Czerwca 2023 przez arczeski Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi