rae0113 Napisano 25 Kwietnia 2023 Napisano 25 Kwietnia 2023 Dzień dobry. Proszę o pomoc bo już mi się głowa gotuje od zastanawiania się. Czy taki rower warto wziąć za 3000 zł (nowy ze sklepu). Mam do kupienia ostatnią sztukę w tej cenie. https://www.mediaexpert.pl/rowery/rowery-mtb/rower-gorski-mtb-indiana-x-pulser-6-9-m21-29-cali-meski-czarny Jazda głównie na ścieżkach rowerowych plus od czasu do czasu krótkie przejażdżki po lesie. Żadnego skakania itp. Wiem, że w porównaniu do modeli z roczników poprzednich trochę biedniejsza specyfikacja (brak powietrznego amortyzatora, trochę gorsza korba). Rama 21, koła 29. A może jakaś alternatywa w podobnych pieniądzach albo ciut drożej? Rockridery odpadają, brzydkie strasznie. Cytuj
kipcior Napisano 25 Kwietnia 2023 Napisano 25 Kwietnia 2023 Za 3k w dzisiejszych czasach może być. Choć czemu podają wagę 16kg? Z czego aż tyle się wzięło? Powinno być ze 2kg mniej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi