kamilodirt Napisano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 Siemandero, ostatnio znów przeglądałem AliExpress i zobaczyłem korbę chyba ht2 (jak źle mówię to mnie poprawcie) i głównie chodzi tu o testy jak się sprawuje itd. Nie oczekuje cudów w końcu to z chin najwyraźniej późnej oddam ja komuś na forum 😃 sądzicieze jest sens czekać 3tygodnie i płacić 100-150zl? jest jeszcze wersja z 3 blatami ale wygląda bardzo tandetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 Nie wszystko co z Chin jest tandetą. Za 130-pare złotych można brać. A co do przesyłek ostatnio na 4 zamawiane towary to paczki nie szły dłużej niż tydzień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilodirt Napisano 10 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 dodają pudełko z rysunkiem co mnie zadziwiło XD a jeśli chodzi o przesyłki to jest tak Poczta Polska nie cale 3tygodnie dhl 9dni EMS - 12dni UPS -14dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 Ja zawsze zamawiam najtańszą a jak jest to darmową przesyłkę .Ostatnio naprawdę paczki ku mojemu zdziwieniu " latają" błyskawicznie z Chin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilodirt Napisano 10 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 Zrobił bym testy 14 - 30dni i późnej komuś oddał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawel Napisano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 Całkiem wporzo są te kasety. Bez względu na to co na nich jest napisane (IXF, Bolany) wychodzą chyba z jednej fabryki. Czasem spasowanie rury jest takie sobie i trzeba poprawić gumowym młotkiem żeby weszło ale generalnie sprawuje się to dobrze: montowałem je w rowerach dzieci i u znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilodirt Napisano 10 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 wiadomo będzie dużo niedociągnięć ale to tak samo jak korba shimnano za 30zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi