wolek Napisano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 Poszukuję śruby do zamocowania bajo do zacisku Magura MT5. Rozmiar M5. Może szukam pod złym hasłem, ale nie mogę znaleźć takiej śruby w polskich sklepach. Może ktoś ma lepsze zdolności detektywistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 To nie jest ta śruba? https://www.bikester.pl/magura-sruba-banjo-d-zacisku-hamulca-tarczowego-mt-5-szt.-M881394.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolek Napisano 9 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 Śruba raczej ta, dostałem zacisk bez, ale przesyłka nie z polski, może gdzieś "bliżej" są dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 No i co że nie z Polski, skoro masz płatność Online i dostawę za 20 zł? Bikester to sprawdzony sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi