spike123 Napisano 26 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2022 Witam forumowiczów. Mam problem z nakrętką kasety, nakrętka jest obrobiona co oczywiste, wiąże się z problemem z odkręceniem kasety. Oczywiście na upartego, udało mi się ją odkręcić za pomocą młotka, nabiłem klucz i jakoś poszczło ale na dłuższą metę to nie zda egzaminu, myślałem że po odkręceniu podmienie nakrętę od shimano ale tu zonk, ta obrobiona ma dłuższy gwint i shimano nie pasuje:( Drugi problem jest taki że nie bardzo mi pasuje do kasety, ta która jest, jest do kaset z małą koronką 12T a ja mam na kasecie 11T i łańcuch przeskakuje. Jak można się domyśleć, nakrętka jest praktycznie nie do dostania na naszych portalach ogłoszeniowych... Myślałem nad wymianą bębenka na nowy ale nie wiem na jaki, w tej chwili jak dobrze pamiętam jest multisys a ogólnie dostępne są Tacx neo 2T a ja posiadam wersje pierwszą. Jestem w kropce...macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_288 Napisano 26 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2022 Możesz dać zdjęcie tej nakrętki? Jak będę miał chwilę czasu mogę poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spike123 Napisano 27 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 Z tego co troszkę poszperałem, jest to bębenek multisys czy jakoś tak, ta nakrętka EDCO pasuje tylko do ich produktów i żadna inna nie będzie pasować, więc mam problem:( Gdzie można było nabyć takie nakrętki, są już nie dostępne a bębenki multisys, sprzedawane są solo bez nakrętek.😤 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavi Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 wyszukiwarka edco 71879 sklepy i ebaje znajduje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spike123 Napisano 27 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 Też właśnie znalazłem, ale cena z wysyłką 35 funtów😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi