Skocz do zawartości

[Oświetlenie] Proszę o opinię Garmin Varia RTL 515

Zbyszek.K

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeden z najlepszych zakupów jakie popełniłem. Mam w szosie i jak wsiadam na MTB to odtucho nasłuchuje pikania i spogłądam czy coś za mną jedzie na asfaltach. Trochę nie swojo sie czuje 😕 Z minusów: kompletnie nieprzydatne w mieście i nie zawsze "widzi" motocykle, skutery. Kupiłem w dobrych czasach za 600 pare zlotych i warte każdej złotówki. 

Napisano

W pełni się zgadzam z przedmówcą ... gadżet wart ceny.

Co do nie "widzenia" motocykli, czy skuterów... być może nie zaktualizowałeś oprogramowania... ja takowego problemu nie doświadczyłem, ba...nawet kolarz wskakujący na plecy jest widoczny.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Napisano

Byłem na trzech jazdach, specjalnie wybierałem ulice 👍 sprawdzą się na 5 z plusem, nie słyszę auta ale wiem, że już jedzie. Minusy... uchwyt do wymiany, jakiś taki niepewny. Przy jeździe ulicą drenuje baterię w 830. Raz zrobił mnie w "konia" auto jechalo i zrównało prędkość z moją, zgubił je😡. Plusy - światło ustawione a automacie, sprawdza się.  Jak pojeżdżę z miesiąc to opiszę wszystko okraszajac zdjęciami.     

Żona ma 520 i już zastrzega... udostępnij mi sygnał.... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...